Egyre kétségbeejtőbb híreket hallunk az állami egészségügyi ellátás, kórházi ápolás jelenlegi helyzetéről. Ijesztő elképzelnünk, hogy mi történik majd velünk, ha hirtelen kórházi ellátásra lesz szükségünk és bekerülünk valamelyik ingyenes orvosi ellátást biztosító kórházi osztályra, ahol adott esetben még a reklamációt sem érezzük helyén valónak. Miért? Mert látjuk, hogy akinél reklamálni tudnánk, az éppen úgy szenved a körülményektől, mint mi magunk.

De vajon mit él át az, aki előre biztosította az egészségét és nyugodt, mert jól tudja, hogy az ellátás színvonala, az elhelyezés komfortja, az ápolók törődése a legmagasabb fokon szolgálja majd gyógyulását, hiszen kellemes, biztonságos körülményeket teremtenek. A Biztosítsd az Egészséged Egyesület tagjai jó döntöttek, amikor a tagsági programok közül kiválasztották a számukra megfelelő szolgáltatásokat tartalmazó csomagot.

Az egyesületi tagok ilyen előnyöket élvezhetnek:

  • A hét minden napján non-stop hívhatják online és telefonon az orvosi segélyvonalat, ahol akár a megfelelő szakorvossal konzultálhatnak betegségüket illetően. Videó konzultációra is lehetőségük van, ami egyes esetekben helyettesítheti a személyes jelenlétet, ami valljuk be a jelenlegi helyzetben különös segítséget jelent.
  • Kérhetik a személyre szóló szűrővizsgálati csomag összeállítását, amire gyorsan és egyszerűen foglalhatnak időpontot. Nagy értékű diagnosztika sem akadály, mindez természetesen várólisták nélkül.
  • Az erre megfelelő tagsági programban minimális önrésszel vehetik igénybe beutaló és várólista nélkül a magán szakorvosi ellátást, traumatológiai ellátást, fekvőbeteg ellátást, házi vizitet.
  • Az esetlegesen kétségbe vont diagnózist második orvosi véleménnyel egészíttethetik ki, melyet külföldi orvosoktól kaphatnak meg rövid időn belül, sőt a külföldi gyógykezelés megszervezése is lehetséges, amennyiben a beteg vállalja a plusz költségeket.

Valljuk be, összehasonlíthatatlanok a lehetőségek az állami orvosi ellátásban tapasztalt helyzettel. Szinte megdöbbentő, hogy nem is kell érte olyan magas tagdíjat fizetni. Nagyon úgy néz ki, hogy megéri biztosítani az egészségünket és csatlakozni az egyesülethez.